Afhalen van onze gerechten is mogelijk.
U kunt ze van tevoren telefonisch bestellen.
Buon appetito!


ANTIPASTI FREDDI – KOUDE VOORGERECHTEN

Bruschetta – 4.50
Olive – portie olijven - 4.25
Pane e burro - mandje brood met kruiden boter – 3.50
Vitello tonnato – dungesneden kalfsvlees in een tonijnsaus – 10.50
Carpaccio di carne – dun gesneden ossenhaas op een bedje van sla met olijfolie en Parmezaanse kaas – 14.50
Cocktail di scampi – Rose garnalen op een bedje van salade met een romige whisky cocktail dressing – 10.00

Antipasto misto - mix van verschillende ham, salami en kaas – 12.00

ANTIPASTI CALDI

Scampi all’aglio
Garnalen in een overheerlijke knoflook roomsaus – 13.50
Scampi alla mediterranea
Scampi’s gebakken in olie met verse knoflook – 12.00
Carciofi al forno
Artisjokken harten met een licht romige tomaten crème gegratineerd uit de oven -7.75
Funghi alla crema
Gebakken champignons in een cremesaus – 8.00
Funghi trifolati
Champignons gebakken met verse knoflook afgeblust met witte wijn – 7.50
Zuccine e melanzane alla parmigiana – 7.50
Courgettes en aubergines met Parmezaanse kaas gegratineerd uit de oven in een tomatensaus
Cosce di rane – 10.50
Kikkerbilletjes geserveerd in een overheerlijke door de chef bereide saus
Lumache – 9.00/16.00
Slakken bereid in onze huisgemaakte kruidenboter, licht pikant 6 of 12 stuks

INSALATA- SALADE

Insalata mista – 5.50
Gemengde salade
Insalata Napolitana – 6.50
Schijfjes tomaat met mozzarella afgegarneerd met basilicum en olijven met olijf olie
Insalata Verde – 5.50
Een groene salade met rucola en Parmezaanse kaas
Insalata alla Toscana – 9.00
Gemengde salade met tomaat, mozzarella, tonijn, olijven,rucola

MINESTRE – SOEPEN

Minestrone alla paesana – 5.75
Italiaanse groentesoep
Zuppa di cipolle - 5.50
uiensoep
Zuppa di pomodoro - 5.50
tomatensoep
Zuppa Hungarese – 6.00
goulashsoep
Zuppa Pescatore – 11.00
vissoep

PASTA ASCIUTTA – PASTA GERECHTEN
SPAGHETTI/PENNE

Napoli – pasta met huisgemaakte tomaten saus en Parmezaanse kaas – 8.50
Bolognese – tomaat –gehakt vlees saus en kaas – 9.25
Carbonara – roomsaus, stukjes spek en kaas – 10.00
Portofino –pasta specialiteit van de chef – 12.00
Siciliana – pasta met tonijn, artisjokken en kappertjes met olijven in knoflookolie – 11.50
Gorgonzola – penne met gorgonzola roomsaus – 12.00
Arrabbiata – spek en olijven in een pikante tomatensaus – 11.00
Allo scoglio – verschilende soorten vis – 15.75
Gamberetti e carciofi – garnaaltjes en artisjokken in knoflook crémesaus – 12.50

FETTUCINE – LINTSPAGHETTI

Gamberoni alla crema – met grote garnalen en een pikante knoflook crèmesaus- 14.50
Salmone e gamberetti – met zalmsnippers en garnaaltjes in een roomsaus – 15.50

TORTELLINI EN RAVIOLI (GEVULDE PASTA)

Alla panna – tortellini gevuld met kaas in roomsaus – 11.00
4 formaggi – tortellini gevuld met kaas in 4 soorten kaassaus – 12.75
Della casa – ravioli gevuld met ricota en spinazie in een crème saus – 14.50
Portofino – gevulde pasta(ravioli), specialiteit van chef – 12.00

PASTA AL FORNO

Lasagne – lasagne bolognese – 12.00
Maccheroni al forno – macaroni uit de oven met bolognese saus en kaas – 11.00
Macceroni al forno con Verdure – macaroni uit de oven met broccoli en spinazie – 12.00
Cannelloni – met huis gemaakt gekruid gehakt gevulde deegrolletjes uit de oven – 13.50

RISO

Risotto alla Marinara – rijst met verschillende soorten vis – 16.00
Risotto alla Contadina – rijst met groenten – 13.00
Risoto della nonna – rijst met stukjes kalfsvlees – 13.50
Risotto con funghi – rijst met champignons – 13.50

PESCE - VIS

Calamari fritti – gebakken inktvis – 17.00
Luppo di mare alla pizzaiola – zeewolf in pikante tomatensaus – 21.00
Salmone alla griglia – zalmmoot van de grill – 17.00
Piccola sogliola – 3 gebakken slibtongetjes – 20.50
Trote al cartoccio – forel uit de oven – 16.50
Gamberoni alla grilla – grote garnalen van de grill – 27.00
Gamberoni al forno – grote garnalen uit de oven – 27.50


CARNE - vlees gerechten

Petti di pollo alla cardinale – kipfilet met crémesaus en champignons - 14.50
Escaloppe milanese – gepaneerde schnitzel – 15.00
Scaloppine al gorgonzola – kalfbiefstuk in gorgonzola roomsaus – 19.00
Scaloppine all’aglio e panna – kalfbiefstuk in knoflook roomsaus – 18.50
Salti in bocca alla romana – kalfbiefstuk met rauwe ham in witte wijnsaus – 20.95
Filetto alla griglia – ossenhaas van de grill – 23.00
Bistecca alla griglia – entrecote van de grill – 19.00
Vitello alla grigla – kalfbiefstuk van de grill – 19.00
Cotolette di agnello alla griglia – lamskoteletjes van de grill – 19.50
Bistecca con rucola e parmigiano – entrecote met rucola sla en Parmezaanse kaas – 21.00
Filetto al pepe – ossenhaas in pikante groene peper – crémesaus – 24.00
Bovenstande vlees en vis gerechten worden geserveerd met friet of spaghetti en groenten

PIZZA

Schiacciata – pizzabodem zonder tomatensaus,zeezout,olijf olie- 5.50
Schiacciata de la Portofino – scacciata met mozzarella,champignons en zwarte olijven – 8.50
Pizza Napoli – tomaat-kaas – 7.00
Pizza Cipolle – tomaat-kaas-uien – 7.25
Pizza Siciliana – tomaat-kaas-champignons – 7.95
Pizza Margherita – tomaat- kaas –champignons- ham – 9.50
Pizza Toscana – tomaat- kaas- ham – 8.50
Pizza Salami – tomaat- kaas- salami – 9.50
Pizza alla Diavola – tomaat – kaas – paprika- champignons – verse peper – 10.50
Pizza Tonno – tomaat – kaas- tonijn – 11.50
Pizza Calzone – gevulde pizza, tomaat- kaas- champignons – ham – paprika – artisjokken – 12.50
Pizza 4 Stagioni – tomaat – kaas – champignons – ham – paprika – ansjovis – olijven – artisjokken – 11.75
Pizza Riviera – tomaat – kaas – champignons – salami –olijven – ansjovis – paprika – 11.25
Pizza Marinara – tomaat – kaas – garnalen – mosselen –ansjovis – 13.00
Pizza tre colori – verse tomaat – mozzarella – basilicum – 9.95
Pizza Verde – tomaat – kaas – broccoli of spinazie – 8.50
Pizza alla Parmigiana – verse tomaat – mozzarella – parmaham – rucola – 12.00
Pizza Pescatore – vispizza (bereidingstijd c.a.15 min.) – 16.00
Pizza Limburg – tomaat – kaas – ham – ei – asperges – 10.00
Pizza Tirreno – tomaat – kaas – vegetarisch – 9.25
Pizza Gorgonzola – tomaat – kaas – gorgonzola – 9.50
Pizza 4 Formaggi – 4 soorten kaas – 11.50
Pizza della Casa – tomaat- kaas – ham – champignons –spek – asperges - ei – 11.00
Pizza Hawaii – tomaat – kaas – ham – ananas – 9.50
Extras op de pizza – 2.50

Bevande Calde- warme dranken

Koffie – 2.50
Koffie verkeerd – 2.75
Espresso – 3.00
Cappuccino melk – 3.00
Koffie slagroom – 3.00
Thee – 2.50
Warme chocolade melk – 3.25
Irish coffee – 5.50
French coffee – 5.50

Vino

Huiswijn (rosso,bianco,lumbrusco)per glas – 3.50
1/2liter karaf – 13.00
Fles huiswijn – 19.50
Prosecco per glas – 3.95
Diverse soorten grappa v.a. 5.00

Aperitivi

Martini, port ,sherry -4.00

Birre

Pils – 2.20
Palm – 3.75
Alcoholvrij – 3.50
Donker bier (oud bruin) – 3.50
Gouverneur – 3.50

Distillato

Italiaanse cognac – 5.75
Whiskey – 6.00
Cointreau -5.95

Menu della Casa

Zuppa di fagioli - bonensoep
of
Spaghetti aglio olio peperoncino con scampi – licht pikante spaghetti met knoflookolie en garnalen
xxx
Filetto di maiale con funghi - varkenshaasje met champignon - roomsaus
of
Spaghetti Vongole – spaghetti met venusmosseltjes
xxx
Gelato con ciliege calde - vanille ijs met warme kersen
of
Caffé Bon Bon

Prijs: 23.50

Menu Bambini

Pizza picola (tomaat,kaas of tomaat,kaas,ham)
of
Spaghetti Bolognese
Kinder ijs met verrasing

Prijs: 8.50

 
   
Ristorante Portofino Parade 39, Venlo tel. 077 351 96 72